G14 på åpningscup i Trondheim

For andre gang var vi med på åpningscupen i Trondheim. Vi var ekstra spente i år, etter fjorårets alt for mange tap i denne cupen.

Alle ti spillerne på laget, var med denne cup-helgen. I tillegg hadde vi lånt en spiller fra G13. Først spilte vi mot Tiller, det ble en jevn kamp. Superfornøyde spillere gikk av banen med en 3 måls seier. Videre fikk vi seier mot Freidig/Rapp, men det ble tap mot Kristiansund 2. Men to seiere og ett tap, gjorde at vi klarte å bli med i A-sluttspillet.

I kvartfinalen møtte vi møte Ranheim. Vi har slitt med å slå Ranheim i tidligere kamper, så guttene var forberedt på en tøff kamp. Og tøff kamp ble det! Stillingen var 10-10 når klokka klang og kampen var ferdig! Det måtte avgjøres med golden goal.. å vi klarte det, vi slo vi Ranheim! Denne seieren betydde veldig mye for gutta, og det var denne seieren de husket best etter cupen.

I semifinalen møtte vi Kristiansund, det andre laget deres. Guttene scorer fra alle posisjoner, alle bidrar og de kjempet seg til en ettmåls seier. Stor jubel fra spillerne, og stor jubel fra foreldrene som alltidstiller opp og heier guttene frem!

I finalen møter vi Hommelvik. Vi møtte dette laget i fjorårets Åpningscup i finale i B-sluttspillet. Der ble vi rett og slett overkjørt av et noe bedre lag. Dette gjentok seg også i denne finalen..

Om guttene hang litt med hode rett etter tapet i finalen, så er vi alle veldig godt fornøyd med først og fremst et godt lagspill. Jeg tror spillerne kjente på mestring og glede over egne ferdigheter som bidrog til at scoringene gikk den rette veien. Jeg tror de kjenner glede over samarbeidet på banen.

Dette var en flott start på handballsesongen!

Heidi Dolmseth